10 Ocak 2011 Pazartesi

Masanın melankolik çocuğu sendromu

Dün akşam disko kralını izlerken bağlanan izleyiciyle klasik dalga geçme bölümünde okan bayülgen , burak hakkı'ya laf sokmak için şöyle bi laf söyledi
-Masanın komiğine herkes güler ama günün sonunda kızlar masanın melankolik çocuğu ile yatmaya gider.
Bunu duyan telefondaki kız sanki kendisine bişi söylenmişcesine saldırdı tekrardan
- Çok yaran var galiba okan bu konuda. (okan ne gerizekalı , okan bey , okan ne anasının satıyım ya )
Okan Bayülgen dayanamaz ve lafı koyar :
- Yok bi yaram , masanın melankolik çocuğu olduğum dönemler aklıma geldi de ...
Haliyle yarılan ben oldum ekran başında ama bu tespiti daha az doğru yapmıyor , adam inanılmaz haklı beyler demek istiyorum. Evet bu yazıyı okuyan sen şimdi ki sevgilin belki öyle biri değil , belki masanın melankoliğinden değil kendi olanından hoşlanıyosun ama gece yastığa başını koyduğunda kimi düşünüyosun ? Aklına kim geliyor ? Merhaba.

Neyse kimseyi kalıplara sokmaya , sen böylesin , iğrençsiniz ibneler deme gibi bir amacım yok. Sadece ders çalışmamak için elimden geleni yapıyorum şu günlerde , canım ders çalışmak dışında her şeyi yapmak istiyor. Bir de fazlasıyla üstüme gelindiğinden çok bunaldım , sıkıldım her şeyden. Kum torbasıyım sanki , canı sıkılan gelip iki esip gürleyip gidiyor. Hayır ben insanlara karşı uyumlu , söylediklerinde birden parlamayan insan modeli olduğumu biliyorum ( kendimi anlatmaktan nefret ediyorum sbt). Şimdi de yayınlanmakta olan Kral Çıplak'ta Yavuz Bingöl çok hoşuma giden bir laf etti : " Ben aslında çok yaşamak istemiyorum". Ya o kadar hoşuma gitti ki bu laf anlatamam sana blog..Merak etme gerizekalı değilim intihar edicek kadar.
Ben rüyamda iyi , kötü görücek olayları görüyorum arada sırada blog. Yakın zamanda başıma geldi böyle bir iki olay , rüyamda gördüklerim gerçek oldu. Daha önce de olmuştu da şu sıralar çok garip bişi olmakta rüyalarımda ; Gregory House yani gerçek adıyla Hugh Laurie karşıma geçip "people get what they get , it has nothing to do with what they deserve" deyip gidiyor.House'un en sevdiğim sözü neden sürekli kafamda dolaşıyo bilemiyorum ama bana ne ifade ettiğini yakın zamanda anlamdırabilirim umarım.
Bir de son günlerde evimden neredeyse hiç çıkmayarak , kimseyle iletişime geçmeyerek asosyallik rekorumu kırmak üzereyim. Evimi sevdiğimi , evde yaşamaktan büyük keyif aldığımı söylediğimde bana yengeç burcusun yeaaa demeyin , deyin ya da çok da fifi. Byes.

2 yorum: